Producent stoisk targowych

Event Logistica

Plattform for online messer i virtuelt rom

Virtuell utstillingsplattform
Nettmesser er en ny, stadig raskere utvikling av organisering av utstillingsarrangementer. Deltakelse i denne typen arrangementer er gunstig og praktisk for utstillere, men krever utarbeidelse av en virtuell stand.

Hva gir online messe plattform?

En online stand er nødvendig for å presentere selskapet og dets tilbud. I et virtuelt rom kan utstilleren invitere besøkende til å se kataloger eller videoer som informerer om produkter eller tjenester. Interesserte kan delta på et online møte med spesialister eller chatte med en konsulent – dette er en annen metode for en bedre, mer overbevisende presentasjon av selskapets forslag. Virtuelle messer kan også være en slags underholdning, for eksempel takket være quiz tilgjengelig på standen, utarbeidet av utstilleren.

Online stand-tilbud fra Event Logistica

Et team av erfarne designere fra Event Logistica utarbeidet tre plattformforslag for utstillere å delta på nettmesser. De er skreddersydd etter deres forskjellige behov. Plattformene er tilgjengelige i grunnleggende, mellomstore og premiumversjoner – de varierer i antall tilgjengelige alternativer. Hver av dem gir et nøye utformet, estetisk stativ for presentasjonen av tilbudet, brukervennlighet og – enda viktigere – muligheten for besøkende. For at den virtuelle messen skal være effektiv og gi økonomiske fordeler, bør utstilleren arrangere en profesjonell, attraktiv online stand.

Plattform for virtuelle messer og online konferanser